С инициатива за най-много изминати крачки Независима надпревара“, празник в Източния парк и

...
С инициатива за най-много изминати крачки Независима надпревара“, празник в Източния парк и
Коментари Харесай

С „Независима надпревара“, фолклорен празник и концерт на Духовия оркестър отбелязваме 22 септември в Търговище 

С инициатива за най-вече изминати крачки „ Независима конкуренция “, празник в Източния парк и концерт на Духовия оркестър Търговище ще отбележи 22 септември, Ден на Независимостта на България.

Община Търговище афишира самодейността „ Независима конкуренция “ за втора поредна година. Освен празничния 22 септември, с нея ще бъде маркирана и Европейската седмица на подвижността (16-22 септември), целяща да усъвършенства общественото здраве и да разпространява напредването със средства, незамърсяващи околната среда.

Всички искащи да вземат участие би трябвало да изпратят до локалната администрация екранна фотография на извървените от тях крачки на 22 септември, записани на мобилно и/или смарт устройство. Трябва да се приложи и снимка/селфи от разходката до исторически или естествени кътчета и забележителности в границите на община Търговище.

Участието в самодейността е самостоятелно. Извървелите най-малко 10 000 крачки на 22 септември, ще вземат участие в чоп за разпределението на 50 награди. Специална премия е планувана за участника с най-голямо достижение.

Материалите се изпращат до 17.00 ч. на 23 септември, на имейл:  . Посочват се трите имена и телефон за противоположна връзка. Жребият за разпределението на премиите ще бъде изтеглен на 27 септември.

Най-добрите достижения, както и красиви, и занимателни фрагменти, ще бъдат оповестени на фейсбук страницата на Община Търговище.

Пълният текст на регламента е оповестен в уеб страницата на Общината:

В празничния ден, от 10.30 ч. на площадката за ролери в Източния парк стартира и празнична стратегия, проведена от Фолклорен клуб „ Омая “ с поддръжката на Община Търговище. Ще има богата фолклорна стратегия, с присъединяване на самодейци, ансамбли и фолклорни клубове от района,  кътове по ползи за децата, занимания по зумба и други изненади. При превалявания празникът ще се състои в зала „ Дечко Стефанов “. 

Ден преди празника, в сряда, 21 септември, Духовият оркестър пък ще изнесе концерт навън в парк „ Роден ъгъл “. Началото на изявата, която е отдадена на Деня на Независимостта, е в 18.00 ч.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР